Om NaturligMat.se

En mötesplats för föräldrar, professionella i offentlig måltidssektor som måltidspersonal och kostchefer, pedagoger, skolledare och andra intresserade av en hållbar livsstil.

Cecilia Blidö : kostvetare, föreläsare : skapade initiativet ”Naturlig mat i skolan” 2011 vilket nu utvecklats till att från 2016 kort och gott vara: ”Naturlig mat” med ett bredare helhetsperspektiv. I samband med denna positiva förändringsprocess uppdaterades grafik och innehållet på bloggen uppdaterades till ett mer aktuellt innehåll.

I mars 2017 lanserade Cecilia en podcast, Tapaspodden på en separat sajt. om En podcast om barns hälsa, måltider och offentlig gastronomi. Syftet med podcasten är att ge utrymme för både kända profiler och okända i offentliga kök, belysa flera synvinklar i olika ämnen. Detta sker genom intervjuer i viktiga samtal.

Den unika styrkan i detta forum genom blogg, Facebook och Instagram är mixen av engagerade professionella i skolkök, kostchefer, föräldrar/anhöriga, skolledare/pedagoger och andra intresserade av hälsa för barn och unga. Det skapar möjlighet till god saklig kommunikation och ökar förståelse över gränserna. Varmt välkommen du också!