Kontakt

Kontaktformulär till Cecilia på Naturlig mat

Du är alltid välkommen att kontakta mig.
Förfrågningar eller funderingar, hör av dig.
Fyll i kontaktformuläret här nedan:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Kontaktuppgifter till Cecilia Blidö

E-post cecilia@naturligmat.se

Bra att känna till

Förfrågningar för uppdrag av olika slag

Förfrågan såsom föreläsningar samt frågor från press, politiker, offentliga kök, kommuner, enskilda skolor/skolledare och organisationer ges alltid återkoppling på så snart som möjligt inom ett par dagar, ofta samma dag. Besök gärna min sida Cecilia of Sweden för mer information.

Media och press

I möjligaste mån ställer jag upp för intervjuer. Journalister med brådskande ärende hänvisas till att skicka sms: 0703-380508 för extra snabb kontakt. Jag har ofta svårt att svara i telefon. Vid mindre brådskande ärenden hänvisas till mail: cecilia@naturligmat.se

Jag får ett stort antal mail, telefonsamtal och meddelanden varje dag

Jag har dessvärre små möjligheter att hinna svara på alla enskildas frågor för närvarande. Jag vill gärna höra av dig och uppskattar all respons, all input är viktig inom mitt arbetsområde kring kost och hälsa för barn och unga.

Jag läser alla meddelanden och svarar i mån av tid

Det skulle innebära mer än ett heltidsjobb att svara på alla meddelanden och eftersom Naturlig Mat är ett privat initiativ drivs det inte av några bidrag eller andra ekonomiska stöd.  I dagsläget är det därför inte möjligt att återkoppla på alla privata funderingar hur gärna jag än vill. Ibland ges återkoppling på en fråga via ett generellt uttryckt blogginlägg vilket kan ge både dig och andra läsare svar på funderingar så tveka inte att höra av dig.

Ha en fin dag,

Cecilia Blidö