Kommentarspolicy

 

Kommentarspolicy

I detta forum uppskattas mycket om du vill kommentera och dela tankar, egna erfarenheter och åsikter. För att göra detta gäller följande policy:

1. Ange helst ditt riktiga namn och e-postadress när du skriver en kommentar. Det bidrar till en vänligare ton om man i möjligaste mån undviker anonymitet. Vissa ämnen på bloggen kan ibland vara av känsligare karaktär och då är det självklart med kommentarer under ett ”smeknamn” för att kunna dela med sig av personliga erfarenheter.

2. Håll en trevlig ton med vårdat språk. Kritiskt tänkande och olika åsikter välkomnas men språkbruk och uttryck som innehåller svordomar, påhopp och personangrepp är ej tillåtna.

3. Diskutera sakfrågan och håll dig till ämnet. Håll en öppen dialog och dela gärna med dig av dina erfarenheter och frågor/funderingar som berörs av sakfrågan i inlägget du vill kommentera.  Debatt välkomnas så länge tonen är trevlig och respektfull mot andra människor. Vid tveksamheter modereras kommentarer så att reglerna följs. Kommentarer som bedöms som tveksamma raderas dessa utan förklaring eller förvarning.

Observera! Ovan gäller samtliga kanaler för Naturlig mat: blogg/Facebook/Instagram/Twitter. Det brukar det bli så mycket trevligare för alla inblandade som är engagerade i de ämnen som ryms inom Naturlig Mat och för sidägaren Cecilia i hennes professionella arbete.

Om regler inte följs

Om ovan regler inte följs raderas de kommentarer som är tveksamma. Vid upprepad störning kommer användaren att blockeras från framtida kommentering.